divendres, 4 de juliol del 2014

Activitats per familíes

Els dimecres d'aquest mes de juliol, de 18 a 20:30h, farem una sèrie d'activitats adreçades a les families amb quitxalla.

Aprofitem els aliments: jo m’ho menjo tot!, el 09/07:
Amb aquesta activitat es vol sensibilitzar sobre la importància de planificar bé les compres i la organització dels aliments dins la nevera, així com implicar als més petits de la casa a acabar-se el menjar servit al plat.

Es farà una demostració d’una recepta d’aprofitament, atractiva i fàcil de fer amb els infants.

Edat recomanada: a partir de 8 anys d'edat, acompanyats d'un o dos adults.

Fem pinyates d’aniversari amb materials reciclats , el 16/07:
A partir d'una idea molt senzilla i econòmica es crearan pinyates d'aniversari moldejant paper de diari i engrut sobre un globus inflat i decorat amb regalets per als més petits de la casa.

Els participants hauran d'aportar materials en desús de casa: pinces de la roba,  pinces de paper, collarets i polseres velles, paper de diari, taps, cintes de colors, robes, fils, cordes, etc. i un parell de globus per caricaturitzar el personatge.

Edat recomanada: a partir de 5 anys d'edat, acompanyats d'un o dos adults.

Reduïm residus: el conte de la gavina i el bric pic  23/07/2014
L’objectiu del conte és fer entendre de manera simple conceptes derivats de les 4R (reduir, reutilitzar, recuperar i reciclar) .

Els nens, amb l'ajut dels pares o tutors, construiran el mòbil de la gavina Bric Pic, amb materials en desús aportats des de casa: embalatges de galetes o cereals, taps, cintes de colors etc.

Edat recomanada: a partir de 5 anys d'edat, acompanyats d'un o dos adults.

La inscripció es pot fer a través de www.millorquenou.cat/tallers.php